vineri, 28 decembrie 2012

Grey's Anatomy

Neaţa dragilor ! Daa, cam târziu pentru asta, dar dacă nu dormi mult, nu e vacanţă :)) ! M-am gândit să vă spun câteva cuvinte despre serialul meu preferat, Anatomia lui Grey :d . Mă uit la el cam de un an ... nu la TV, ci online :-?? .
Nu am cum să vă 'povestesc' în mare, pentru că mi-ar lua o zi :)) . Este vorba despre un spital-Seattle Grace Hospital - .. Serialul prezintă evoluţia a 5 doctori: Meredith Grez, Isobel Stevens , zis Izzie , Cristina Yang , Alex Karev şi O'Malley, în frunte cu rezidentul lor, Ballez , zis şi Tiranul pe parcurs :)) , de la stagiari la rezidenţi, când fiecare se îndreaptă către specializarea dorită . Derek Shepherd este cel mai bun neurolog din lume , cel mai bun prieten al chirurgului plastician Mark .. Derek a fost căsătorit cu Addison, ginecologul spitalului :)) . Motivul despărţirii este însuşi ea, care l-a înşelat cu Mark ... Dr. Webber este şeful, care deşi este însurat, are o aventură cu mama lui Meredith, care moare în urma bolii de Alzheimer -sper că am scris corect - :))) De ce credeţi că îmi place serialul ? Păi este o îmbinare între viaţa lor de medici si cea înafara spitalului, viaţa lor sexuală . :)) Derek este cu Meredith, întâmpină muuulllte probleme în relaţie, însă nu se destramă . Mie îmi place fooooooaaaaarte mult , are toate genurile, adică este o dramă medicală, dar este şi romantic, în unele episoade şi puţină comedie :)) . Dacă vreţi să vedeţi doctori cărora le place ' dragostea nebună ' , vă urez vizionare plăcută :)) . Btwww, aştept să-mi spuneţi dacă aţi văzut vreun episod şi dacă vă place :x . Nu uitaţi să ne daţi Follow şi Shareee :* . Vă pup ! :*

joi, 27 decembrie 2012

Semnul de P.C. şi Kristin Carl (vol 1 din Casa Nopţii)


Părerea mea:
M-am dat şi eu cu lumea. Am început să citesc Casa Nopţii şi când va apărea în librării ediţia de buzunar a Academiei Vampirilor o să o citesc şi pe ea( noroc cu Bravo! şi Bravo! Girl).
Ieri mi-am cumpărat şi volumul 2( întârziată, ştiu) şi tot ce pot comenta este despre primul volum.
Păi, ce să zic, nu e superb. Ideea da, e foarte bună, în schimb nu ştiu cine - ori traducătoarea ori scriitoarele - nu prea s-au chinuit la capitolul exprimare. Adică da, nu mă aşteptam să fie vreo Cella Serghi sau ceva, dar măcar acolo să se străduie măcar puţin. În fine, am văzut - din ce-am mai răsfoit şi eu - că în cartea a 2a e ceva mai bună exprimarea.
În schimb, ideea e superbă :3. Mi-a plăcut mult că ce m-a interesat pe mine cel mai mult, adică romantismul nu a fost unul din-acela uzual şi întâlnit în toate cărţile. Nu, a fost umbrit de alte aspecte şi nici nu m-am mai gândit: "Dar oare, Erik când mai apare şi el?".
Am întâlnit prezentă o prietenie puternică şi da, recunosc că mi-a fost ca un unguent pentru rănile pe care le am din cauza tot a prietenilor - adoscentă tipică, ce să mai -.-" -.
Dialogul a fost deosebit( cu mici excepţii) ceea ce a ridicat mult cartea în topul preferinţelor mele. N-am întâlnit replici de-lea pe care toţi americanii le folosesc.
Şi chiar şi acţiunea a fost specială. La început, când am auzit de Afrodita că-i pionul rău, m-am gândit imediat la telenovele şi la basme. Dar mă bucur că nu a dat atâtea bătăi de cat pe cât mă aşteptam să dea :)).
Ce mi s-a părut cam forţat a fost că eroina prea a fost eroină, dacă mă întelegeţi :)). Adică mai întai are şi privilegiul de a vorbi cu zeiţa Nyx, apoi are şi cercul colorat şi complet ceea ce e complet anormal faţă de ceilalţi novici, ajunge să constate că are şi o afinitate pentru toate cele 5 elemente şi apoi este şi Mare Preoteasă. Ca să nu mai spun că ajunge să fie cu "cel mai râvnit tip" de la Casa Nopţii.
Una peste alta a fost o carte bună, i-aş da un 8, pe o scară de la 1 la 10.Numai bună de citit în zilele ploiase şi mocirloase de iarnă, aşa cum sunt astea.
Eu am citit-o când am fost răcită cobză şi am lipsit vreo 2 zile de la şcoală. Cu o cană de ceai alături la pachet cu pachetul de şerveţele şi o pătură groasă cu care m-am învelit până la nas, mi s-a părut ziua perfectă în ciuda stării în care că aflam.

Am copiat-o de pe blogul meu, aşa cum v-am spus, iar mâine sau poimâine promit că postez recenzia volumului 2. :D

Cheers! ^^

Recenzie film - Călătoria 2 : Insula misterioasă

Filmul ăsta l-am văzut la cinema si este suuuuuuuuupeeeerrrrrrbbbbb . :x
Esto vorba despre un băiat care citeşte Jules Verne si descoperă împreună cu tatăl -care nu e natural- harta insulei despre care e vorba în cartea pe care el o citeşte .. Pleacă împreună acolo, după lungi discuţii şi na, era scump si nimeni nu risca să meargă până acolo cu barca sau avionul -deşi tipul oferea mult - :))) Mă roggg, până la urmă găsesc un om care îşi asumă riscul pentru că avea nevoie de bani să îşi înscrie fata la facultate .. Sunt întâmpinaţi de o furtună ... dar în final ajung pe insulă :)) . Nu am cuvinte să descriu cât de superb este locul , dar o să le rezum la unul singur : PARADIS . -acolo fiinţele mici erau mari şi invers . - ..ciudat sentimentul de a ţine un elefant în braţe, nu ? :)) .
Aici este miezul filmului . Era un singur om pe acel tărâm - bunicul lui Sean - , iar cei 4 ( pilotul cu fiica lui frumoasă, tatăl vitreg si băiatul ) , trebuie să se salveze înaintea unui seism puternic. Este super frumos filmul şi merită vizionat, vă pup :* !

Recenzie film - 'Silent Hill'

Okkkkk, ăsta e primul film horror pe lista mea . E foarte bun . Nu o să vă spun multe .... pentru că e un film cu o temă simplă ..
E vorba despre un cuplu, care au o fetiţă - care desenează mai tot timpul - .. iar când doarme are coşmaruri şi spune numele unui oraş - Silent Hill - , aşa că părinţii hotărăsc să o ducă acolo .. Mda, merge împreună cu mama ei - care observă că desenele fetiţei senine se transformă în unele cu aşa zişi 'monştrii' ..
Fac un accident pe drum , iar câng mama se trezeşte, este în Silent Hill - oraşul părăsit, bântuit, unde ninge cu cenuşă - , dar fata dispăruse . De aici porneşte totulllll , pentru că este disperată să o găsească , iar fata parcă îşi iese din minţi căci fuge de ea ... Femeia este ' întâmpinată ' de multe fantome, scheleţi , oameni fără cap, şi muuuuuuulllteee chestii scârboase :)) . Deci da, vă anunţ : nu mâncaţi înainte dacă chiar vreţi să îl vedeţi :)) . Vă pupppppp şi sper că o să îl vizionaţi ! Dacă vă place, nu ezitaţi să ne scrieţi, să ne urmăriţi şi să ne daţi share :* !

Recenzie film - 'Orfana'

Hei, dragilor ! De azi începem să postăm :d . Azi vreau să fac o ' recenzie ' la un film de care toată lumea m-a întrebat ' ai văzut filmul ăsta ? mi-a zis cineva că e drăguţ şi vreau să-l văd .. ' . Ei bine, da..am văzut filmul cu ceva timp în urmă .... hmm după mine ar fi cam al 2-lea cel mai bun film horror pe care l-am văzut ..
Deci .. da, e un film horror . E vorba depre o familie cu destul de multe necazuri .. - au o fetiţă surdă şi de curând Kate a pierdut o sarcină, ceea ce a distrus-o psihic - . Ei o adoptă pe Esther, protagonista filmului :)) care îi creează suspiciuni mamei, iar pe care Jhon nu le crede :)) -
În fine, Esther e absoult ciudată, în sensul că ar trebui să le fie recunoscătoare că au înfiat-o ..dar ea le face numai necazuri , punând-o în pericol chiar şi pe Max . Cine ar fi crezut că o puştoaică de vârsta ei poate omorî un om ? :d . Ce e ciudat este că pare atââââââtt de inofensivă si nevinovată în faţa tatălui, încât mama ajunge sa o urască, şi încearcă cu orice preţ sa scape de ea :)) .
Gen ' sunt inofensivă, dar gândul meu e criminal ' . Mă rog, v-am povestit foarte puţin din ce se întâmplă în film .. Credeţi-mă, chiar merită văzut ... Aştept să îmi spuneţi dacă l-aţi văzut şi vă placeeee .d Vă pupppp !

miercuri, 26 decembrie 2012

Changes.

Maria la tastaturăă... noua administratoră, în caz că nu ştiaţi :P.
De azi, am hotărât împreună cu Rodii să împărţin blogul în două mari părţi:
1. Recenzii cărţi. De care mă ocup eu.
2. Recenzii filme. De care se ocupă Rodii.
Nu ştiu când ne vom apuca de postat, probabil imediat după ce termin de citit cartea pe care o citesc acum/ vizionează Rodii următorul film.
Oricum, mâine eu voi încerca să pun o recenzie - şi singura - pe care o am pe blogul meu Praf de aberaţii că acea carte pe care o citesc acum e volumul 2 din Casa Noptii şi mi se pare aiurea să nu încep de la prima carte :D.
Cheers! ^^ şi Sărbători fericite alături de cei dragi! :*
Maria.

duminică, 23 decembrie 2012

Coming soon?!

Hei, dragilor :* ! Mâine este Ajunul Crăciunului . <3333 data-blogger-escaped-...="" data-blogger-escaped-.="" data-blogger-escaped-9="" data-blogger-escaped-:="" data-blogger-escaped-:o3="" data-blogger-escaped-:x="" data-blogger-escaped-a="" data-blogger-escaped-acum="" data-blogger-escaped-ast="" data-blogger-escaped-brad="" data-blogger-escaped-ce="" data-blogger-escaped-citate="" data-blogger-escaped-cu="" data-blogger-escaped-de="" data-blogger-escaped-ecran="" data-blogger-escaped-ele="" data-blogger-escaped-eu="" data-blogger-escaped-fa="" data-blogger-escaped-i="" data-blogger-escaped-in="" data-blogger-escaped-it="" data-blogger-escaped-la="" data-blogger-escaped-laptopului="" data-blogger-escaped-lumini="" data-blogger-escaped-medii="" data-blogger-escaped-mult="" data-blogger-escaped-n="" data-blogger-escaped-ncep="" data-blogger-escaped-pagina="" data-blogger-escaped-pe="" data-blogger-escaped-post="" data-blogger-escaped-r="" data-blogger-escaped-reflect="" data-blogger-escaped-rile="" data-blogger-escaped-se="" data-blogger-escaped-sf="" data-blogger-escaped-si="" data-blogger-escaped-stau="" data-blogger-escaped-strike="" data-blogger-escaped-teptata="" data-blogger-escaped-terminat="" data-blogger-escaped-vacan="" data-blogger-escaped-venit="" data-blogger-escaped-zi="">coming soon ). Am pregătit într-un final tot ceea ce am nevoie . Sper să vă placă şi vă urez o seară minunată .
R. Kisses !!!

sâmbătă, 15 decembrie 2012

Din ce în ce mai frig!

Bunăăă !

Aici R . Sunt sigură că oriunde v-aţi afla, este foarte frig afară , şi aproape sigură că este aşternută zăpadă . :)) .
În sfârşit s-au aprins luminiţele şi la mine în oraş , a mai prins culoare  şi brusc simt că sărbătoarea de Crăciun e din ce în ce mai aproape , ceea ce mă bucură enorm .
A nins o singură dată, dar zăpada s-a aşternut cred eu cam 20 de cm , în orice caz foarte multă .
Am scos toate ploverele, pentru că se pare că frigul întrece limita :)) . Astă-seară s-au anunţat -22 de grade celsius . Vă imaginaţi !
Un lucru e cert, mai sunt doar 10 zile până la Crăciun, ceea ce e bine .
Mi-am împodobit şi bradul cât de frumos ... pun pariu că peste câteva zile vor începe colindători a-mi bate la uşă .. :d .

miercuri, 12 decembrie 2012

Bun venit!

Heiiii, guys .

Aici R.  . Mă gândesc de muuuuuult timp să fac un blog de care să mă ocup, şi iată faptul realizat .
Nu vreau să plictisesc, să obosesc, sau alte chestii . Am venit cu ideea de a îmi descărca inima şi creierul ori de câte ori simt nevoie, unor persoane care mă ascultă .
Dar mă rog, nu e singurul lucru . Vreau să postez cât mai multe ştiri noi - nu vă gândiţi la ProTv sau Antena 3 :)) - care să stârnească interesul tuturor tipurilor de caracter ^_^ .
Ce m-am gândit să mai fac ?  Pentru simplul motiv că îmi place să citesc cărţi , în special romane de dragoste si aventură , o să fac şi câte o recenzie :d .
Hmmm afară de acestea, o să mai vin si cu câte o idee surpriză săptămânal . - deja m-am gândit la câteva dintre ele - .
Poate aţi sesizat şi pagina " Inspiraţie " , ei bine ce să spun despre asta . Ori de câte ori am inspiraţie si desigur dispoziţie, mă relaxez făcând compuneri, în special descriptive . - a devenit o pasiune înca din clasa a 7-a - .
p.s : acum sunt a 9-a   :d .

Câteva lucruri despre mine ?
V-am dezvăluit deja că îmi place să fac compuneri, ceva ce unora poate li se pare ciudat.
Am multe alte pasiuni , precum desenul si dansul sportiv - am practicat 6 ani - .
Sunt la liceu la profilul ştiinţe sociale .
Îmi plac câinii şi papagalii .
Culoarea mea preferată e turcoazul, da prefer si o culoare caldă precum roşu carmin

Cum mi-a venit ideea să fac acest blog ?
Hmmm ..Mi-am amintit de câteva din blogurile mele de când eram mică şi mi s-a făcut dor să am unul , aşa că am dat frâu liber acestui lucru .




                                                                Lot of kisses !  <3  .